• تاریخ انتشار : 1400/05/23 - 10:47

اعلام فراخوان ارسال آثار برای شرکت در سی و نهمین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران

مهلت ارسال آثار برای شرکت در سی و نهمین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، از سوی موسسه خانه کتاب، ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۰ اعلام شده است.

مهلت ارسال آثار برای شرکت در سی و نهمین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، از سوی موسسه خانه کتاب، ۳۱شهریورماه ۱۴۰۰اعلام شده است.

سی‌ونهمین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران با هدف حمایت و تشویق مولفان، مترجمان و ناشران سراسر کشور و ارتقای فرهنگ جامعه اسلامی ایران و حفظ استقلال و هویت فرهنگی در بهمن ۱۴۰۰توسط موسسه خانه کتاب برگزار می‌شود.

نظر به فراخوان سی و نهمین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی در سامانه معاونت امور بهداشتی و تحقیقات و  فن آوری دانشگاه، مهلت ارسال آثار تا ۳۱شهریورماه ۱۴۰۰است و اعضای هیئت علمی کتاب های خود را در سامانه موسسه خانه کتاب بارگذاری کرده و در صورت نیاز به شماره تلفن ۹۱۰۰۶۲۶۲-۰۲۱داخلی ۲۷۸-۲۷۰تماس حاصل کنند.

لینک فراخوان