• تاریخ انتشار : 1399/03/24 - 08:46

ارتقاء یکی از اعضای هیات علمی دانشکده دندانپزشکی در جلسه هیات ممیزه دانشگاه

در دویست و نود وهفتمین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه که با حضور دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه و سایر اعضا برگزار شد ، مرتبه علمی یکی از اعضای هیات علمی دانشکده دندانپزشکی ارتقا یافت.

در این جلسه با ارتقا به استادی دکتر معصومه مهدی پور عضو هیات علمی گروه بیماری های دهان ، فک وصورت دانشکده دندانپزشکی موافقت شد.

دکتر معصومه مهدی پور متولد تهران است و در سال ۱۳۷۸ عضو هیئت علمی دانشگاه شده ، وی در حال حاضر با رتبه علمی دانشیار فعالیت می کند.

از مهمترین سوابق علمی دکتر مهدی پور می توان به دانشیاری بخش بیماریهای دهان، فک و صورت دانشکده دندانپزشکی دانشگاه اشاره کرد. وی دارای H-INDEX ۱۶و دارای ۸۰ مقاله در حوزه بیماریهای دهان، فک و صورت است.

خلاصه ای از مهمترین سوابق اجرایی وی مدیریت برگزاری آزمونهای شورای تخصصی دندانپزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از سال ۱۳۹۷ تاکنون است.