• تاریخ انتشار : 1402/02/17 - 11:42

ارتقای رتبه علمی یکی از اعضای هیئت علمی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

دکتر زهرا واثق دارای مدرک دندانپزشکی عمومی از دانشگاه دندانپزشکی بابل و تخصص رادیولوژی دهان ، فک و صورت از دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی است.

در سیصد و بیست و یکمین جلسه هیئت ممیزه که پنجم اردیبهشت ماه برگزار شد دکتر زهرا واثق عضو هیات علمی گروه رادیولوژی دهان و دندان به درجه دانشیاری ارتقا یافت.

دکتر زهرا واثق دارای مدرک دندانپزشکی عمومی از دانشگاه دندانپزشکی بابل و تخصص رادیولوژی دهان، فک و صورت از دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی است.

وی در سال 1389 عضو هیئت علمی دانشگاه شد و در حال حاضر با رتبه علمی استادیار گروه رادیولوژی دهان و دندان در حال ارایه خدمت است.

تدریس دروس رادیولوژی، تدریس دروس تخصص رادیولوژی، فعالیت به عنوان استاد راهنمای پایان نامه‌های عمومی و مجری طرح‌های آموزشی و سخنرانی در کنگره‌های علمی رادیولوژی در کارنامه علمی دکتر واثق به چشم می‌خورد.

فعالیت به عنوان معاون آموزشی بخش رادیولوژی دهان و دندان در دو دوره، مسئول edo بخش رادیولوژی فک و صورت و نماینده بخش رادیولوژی در شورای دانشکده دندانپزشکی از جمله سوابق اجرایی وی است.