• تاریخ انتشار : 1400/10/08 - 11:36

اساتید ، کارکنان و دانشجویان دانشکده دندانپزشکی شهیدبهشتی در بیست و ششمین جشنواره قرآن و عترت به مرحله سراسری راه یافتند.

دکتر کاظم دالایی نفر اول رشته آوایی قرائت تحقیق، دکترفهیمه کوشکی نفر اول رشته حفظ5جزءابتدایی قرآن کریم، دکتر محمد بهناز نفر اول رشته ترجمه خوانی ، صلاح الدین خالدیان نفر اول رشته اذان و دکترمهکامه مشفقی ، دکتر اعظم ولیان، دکتر سوده طهماسبی، دکتر فرزانه صادقی ماهونک، مریم احمدمهرابی ،ناهید رسول خمینی و مهدی مظفری در بخش معارفی بیست و ششمین جشنواره قرآن و عترت به مرحله سراسری راه یافتند.

این موفقیت را به ایشان و جامعه دندانپزشکی شهید بهشتی تبریک عرض نموده و موفقیت در مراحل کشوری را برایشان آرزومندیم.

• گروه خبری : 112007