• تاریخ انتشار : 1400/05/09 - 15:49

انتخاب عضو خانواده دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی به عنوان اعضای اصلی هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی تهران

دکتر سعید ساعی، با کسب اکثریت آراء در هشتمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی به عنوان اعضای اصلی هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی تهران انتخاب شد.

هشتمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی ۲۵تیرماه در سراسر کشور برگزار و نتایج، روز بعد از برگزاری انتخابات، اعلام شد. بر اساس قانون، ۱۷نفر به عنوان اعضای اصلی هیئت مدیره تهران برگزیده شدند.

طبق گزارش هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات سازمان نظام پزشکی کشور؛ در رشته دندانپزشکی دکتر سعید ساعی با کسب بیشترین رای به عنوان اعضای اصلی هیئت مدیره انتخاب شد.

دکتر سعید ساعی، فارغ التحصیل دوره دندانپزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی تهران و دوره تخصص اندودانتیکس از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، پرسنل رسمی و رییس کلینیک شهید قاضی طباطبایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.

وی عضویت شورای عالی دندانپزشکی وزارت بهداشت، دبیری کمیسیون دندانپزشکی پزشکی قانونی، عضویت شورای حل اختلاف جامعه پزشکی، عضویت کمیسیون تبصره ۷وزارت بهداشت، معاونت پشتیبانی و مجلس سازمان نظام پزشکی، ریاست هیئت مدیره و مدیر عامل صندوق تعاون و رفاه و عضویت هیئت تجدید نظر هیئت های انتظامی سازمان نظام پزشکی، دبیری جشنواره چهره های ماندگار جامعه پزشکی، معاونت رفاهی و اجتماعی و دبیری شورای فرهنگی سازمان نظام پزشکی و دبیری انجمن دندانپزشکی ایران را در کارنامه فعالیت خود دارد.