• تاریخ انتشار : 1402/06/12 - 07:52

برگزاری اولین نشست هیات رییسه دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی پیش از شروع سال تحصیلی جدید

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی، اولین نشست هیات رییسه دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی پیش از شروع سال تحصیلی جدید، روز شنبه مورخ 11 شهریورماه در دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی برگزار گردید.

این جلسه با حضور دکتر سورنا وهبی رئیس، دکتر اردشیر لفظی معاون آموزشی، دکتر زهره آهنگری مشاور ریاست دانشکده در آموزش تخصصی و تحصیلات تکمیلی، دکتر علی جوانی معاون پشتیبانی، دکتر هادی قاسمی معاون پژوهشی، دکتر فهیمه کوشکی معاون دانشجویی فرهنگی، مدیر درمان و مدیر امور اداری در دانشکده برگزار گردید.

در این نشست مسایل و موضوعات دانشکده در شروع ترم تحصیلی جدید مورد بحث، بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.