• تاریخ انتشار : 1403/05/09 - 07:01

برگزاری دومین مدرسه تابستانه در دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی

دومین مدرسه تابستانه ویژه دانشجویان دانشکده دندانپزشکی با همکاری دانشکده دندانپزشکی و دفتر استعدادهای درخشان در حال برگزاریست.

دومین مدرسه تابستانه ویژه دانشجویان دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با همکاری دانشکده دندانپزشکی و دفتر استعدادهای درخشان از روز شنبه مورخ 6 لغایت 24 مردادماه سال 1403 برگزار می گردد.

دکتر اصغرعبادی فر رئیس دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی با حضور در روز اول برگزاری، ضمن بازدید از این مدرسه با مدرس و دانشجویان به گفتگو و تعامل پرداخت.

در حال حاضر تدریس اولین دوره آموزشی با عنوان کارگاه ونیر، کامپوزیت و ترمیم های پیچیده و لمینت های سرامیکی توسط دکتر محسن رضایی استادیار گروه دندانپزشکی ترمیمی دانشکده در حال برگزاری است.

شایان ذکر است؛ برگزاری مدرسه تابستانه در دوره های مختلف آموزشی با عناوین کارگاه اصول جراحی فلپ و سوچور و سرجیکال اکسترکشن دوره دوم و کارگاه مهارت های تزریقات تا 24 مرداد ماه در دانشکده ادامه دارد.

• گروه خبری : آرشیو,معاونت آموزشی,استعداددهای درخشان

تصویر