• تاریخ انتشار : 1397/02/16 - 10:17

بزرگداشت روز جهانی کار و کارگر در دانشکده دندانپزشکی

به گزارش روابط عمومی ، بزرگداشت روزجهانی کار و کارگر با حضور دکتر محمد جعفر اقبال رئیس دانشکده، دکتر محسن دالبند معاون اداری مالی دانشکده ، ابراهیم احراری مدیر اداری دانشکده، کارگران و تکنسین های دانشکده برگزار شد.

بزرگداشت روز جهانی کار و کارگر در دانشکده دندانپزشکی

در این مراسم دکتر اقبال ضمن تبریک روز جهانی کار و کارگر و تشکر از زحمات کارگران دانشکده عنوان کرد، این دانشکده سالانه حدود 150 فارغ التحصیل در مقاطع مختلف دارد و کارهای زیادی در زمینه آموزشی، علمی، پژوهشی و درمانی در دانشکده انجام می شود و همه شما عضو این تیم هستید و در این خدمات سهیم هستید.

ایشان گفت ،دانشگاه با فراز و نشیب های زیادی روبرو بوده است و در سالهای اخیر شرایط سختی داشته است  و در ادامه افزود  تمام سعی خود را خواهد کرد که اگر دانشکده باید فشاری را تحمل کند کارگران و کارکنانی که دریافتی پایینی تری دارند کمتر دچار سختی بشوند.

حاضرین در این جلسه به طرح مسائل و مشکلات خود پرداختند که از سوی دکتر اقبال و دکتر دالبند توضیحات لازم ارائه شد. در ضمن در این مراسم رمضانعلی عمرانی به عنوان کارگر نمونه انتخاب و از تمامی کارگران و تکنسین های دانشکده تقدیر و تشکر صورت گرفت.

• گروه خبری :