• تاریخ انتشار : 1402/09/20 - 12:46

مراسم تقدیر از عوامل و دست اندرکاران اجرایی سی و نهمین آزمون دانشنامه تخصصی دندانپزشکی با حضور دکتر سورنا وهبی رییس دانشکده و دکتر محمد بهناز دبیر اجرایی آزمون (آذرماه 1402) در دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده؛ مراسم تقدیر از عوامل و دست اندرکاران اجرایی سی و نهمین آزمون دانشنامه تخصصی دندانپزشکی امروز 20 آذرماه با حضور دکتر سورنا وهبی رییس دانشکده و دکتر محمد بهناز دبیر اجرایی آزمون (آذرماه 1402) در دانشکده برگزار شد.

دکتر وهبی ضمن تشکر از همدلی، همراهی و همکاری همه عوامل در جهت برپایی موفق، منظم و باشکوه این آزمون، از تلاش ها و زحمات دکتر محمد بهناز دبیر اجرایی آزمون با اهدای لوح و هدیه قدردانی نمود.

در ادامه دکتر بهناز ضمن قدردانی از حمایت رییس دانشکده، از تلاش های بی وقفه و زحمات کلیه دست اندرکاران در راستای آماده سازی زیرساخت ها از یک ماه قبل تا زمان برگزاری آزمون، تقدیر نمود.

• گروه خبری : آرشیو,دستاوردها و افتخارات