• تاریخ انتشار : 1403/07/25 - 07:52
اطلاعیه

جزئیات ثبت نام پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری 1403 اعلام شد

معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در اطلاعیه‌ای جزئیات ثبت نام اینترنتی و حضوری پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری 1403 را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ثبت نام اینترنتی و انتخاب واحد مشروط است و بعد از تحویل اصل مدارک و بررسی آن‌ها ثبت نام قطعی می‌شود و تمامی پذیرفته شدگان اعم از ورودی نیمسال اول و دوم ملزم به ثبت نام اینترنتی طبق تاریخ های اعلام شده هستند.

پذیرفته شدگان نیمسال اول و دوم  از ساعت 16روز سه شنبه 24مهرماه سال 1403 تا روز شنبه 28 مهر 1403 برای ثبت نام اینترنتی به آدرسhttps://medical.sbmu.ac.ir به بخش "ثبت نام پذیرفته شدگان/1403-جدیدالورود کنکور سراسری "مراجعه و نسبت به اسکن دقیق و خوانا و بارگذاری کلیه مدارک درخواستی اقدام کنند.

عدم ثبت نام اینترنتی به منزله انصراف تلقی می‌شود.

پس از تکمیل ثبت نام اینترنتی و انجام مراحل انتخاب واحد، پذیرفته شدگان نیمسال اول از 1 آبان تا 8 آبان ماه و پذیرفته شدگان نیمسال دوم از 9 آبان ماه تا 14آبان ماه سال جاری طبق جدول زمانبندی دانشکده مربوطه نسبت به تحویل اصل کلیه مدارک درخواستی به آموزش دانشکده، اقدام کنند.

برای اطلاع از جزئیات بیشتر اینجا کلیک کنید.

برای ارتباط با دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در فضای مجازی اینجا و اینجا کلیک کنید.

• گروه خبری :

اطلاعات "Enter"فشار دادن