• تاریخ انتشار : 1402/08/07 - 08:42
جشن نودانشجویان ورودی مهر1402

جشن نودانشجویان ورودی مهر در دانشکده دندانپزشکی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، جشن نودانشجویان ورودی مهر ۱۴۰۲ بانظارت معاونت دانشجویی وفرهنگی، به همت تشکل بسیج دانشجویی و با حمایت ریاست دانشکده، روز شنبه ۶ آبان ماه سالجاری در سالن شهید شکری دانشکده برگزار گردید.
این مراسم با حضور دکتر سورنا وهبی رئیس دانشکده، دکتر اردشیر لفظی معاون آموزشی، دکتر هادی قاسمی معاون پژوهشی، دکتر زهره آهنگری مشاور ریاست دانشکده در امور تحصیلات تکمیلی، دکتر فهیمه کوشکی معاون دانشجویی و فرهنگی، اساتید مشاور تحصیلی نودانشجویان، جمعی از اساتید و دانشجویان برگزار شد.
جشن نودانشجویان شامل برنامه های متنوعی از جمله، پرسش و پاسخ از اساتید مدعو، پخش کلیپ اردوهای جهادی، خوانش کتاب، مسابقات، سخنرانی اساتید مشاور تحصیلی نودانشجویان بود و در نهایت با تهیه عکس دسته جمعی از نودانشجویان و برش کیک و اهدا هدایا به پایان رسید.

• گروه خبری : آرشیو,معاونت دانشجویی