• تاریخ انتشار : 1398/06/23 - 13:49
روابط عمومی دانشکده

جشن ورود به کلینیک دانشجویان دندانپزشکی ورودی مهر 1396برگزار گردید

به همت معاونت دانشجویی- فرهنگی دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی ، جشن ورود به کلینیک دانشجویان ورودی مهر 96 در روز شنبه 23 شهریور برگزار گردید.

در این مراسم دکتر ماندانا ناصری و دکتر محمد جعفریان از اساتید درس مهارتهای ارتباطی کار با بیمار حضور داشتند.

دکتر ناصری ضمن تبریک به دانشجویان برای ورود به مرحله جدید از زندگی تحصیلی ، به ارائه توضیحاتی در خصوص مهارتهای ارتباطی پرداخت و همچنین آیین نامه های مرتبط با اخلاق حرفه ای به دانشجویان ارائه شد.

در ادامه برنامه دکتر جعفریان در خصوص آشنایی با واحد درسی مهارتهای ارتباطی کار با بیمار برای دانشجویان مباحثی را مطرح نمود.

گفتنی است سعی شد با پخش کلیپی از خاطرات دانشجویی این دوره، فضایی شاد برای دانشجویان فراهم گردد .