• تاریخ انتشار : 1402/07/19 - 16:56

جلسه هماهنگی آزمون عملی صلاحیت بالینی در دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

این جلسه با حضور دکتر حسن سمیاری ناظر دبیرخانه شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت، دکتر سورنا وهبی رییس دانشکده، آقای رضا باشعف مسئول حراست، دکتر زهره آهنگری نماینده معاونت آموزشی دانشکده، دکتر فهیمه کوشکی نماینده معاونت آموزشی دانشگاه، خانم رسول خمینی رییس آموزش، دکتر مریم صادقی پور نماینده ریاست دانشکده، آقای مهدی فلاحی مدیر امور اداری و خانم اشرفی مدیر دفتر پرستاری در روز چهارشنبه مورخ 19 مهرماه سالجاری در دانشکده برگزار گردید.

در این جلسه در خصوص چگونگی برگزاری، بررسی امنیت آزمون، برنامه زمانبندی، محل برگزاری آزمون، کادراجرایی و اساتید و همچنین امکانات مورد نیاز هماهنگی های لازم صورت پذیرفت.

شایان ذکر است؛ آزمون کتبی صلاحیت بالینی نهم مهرماه برگزار گردیده و فردا پنجشنبه مورخ 20 مهرماه آزمون آسکی و عملی برگزار خواهد شد.

• گروه خبری : آرشیو,معاونت آموزشی