• تاریخ انتشار : 1401/07/25 - 11:59

دومین دوره مدارس هوش مصنوعی توسط دانشگاه علوم پزشکی هوشمند برگزار می شود

دومین دوره مدارس هوش مصنوعی توسط دانشگاه علوم پزشکی هوشمند و با همکاری دانشگاه های صنعتی امیرکبیر، علوم پزشکی تهران، علوم پزشکی شهید بهشتی ، علوم پزشکی مشهد و علوم پزشکی گناباد طراحی و تدوین شده است که در پاییز سال جاری (نیمه آبان ماه لغایت نیمه آذرماه) برگزار خواهد شد.

این دوره با هدف رشد و توسعه آموزش هوش مصنوعی در علوم پزشکی بعنوان یکی از برنامه های کنگره هوش مصنوعی AIMS2022  با نگاه پودمان آموزشی و به صورت کاملا مجازی طراحی شده است. از آن جاییکه هدف اصلی این دوره ها ایجاد توانمندسازی عمومی در دانشجویان و محققان علاقه مند به این حوزه می باشد لذا، برای هر پنج نفر ثبت نامی از طرف دانشگاه سه نفر سهمیه به صورت نیم بها به دانشگاه اختصاص داده می شود و دبیران کمیته تعالی به صورت مهمان پذیرش خواهند شد.

لازم به ذکر است به منظور ارزیابی شرکت کنندگان، جشنواره علمی همزمان با کنگره برگزار خواهد شد.

از تمامی دانشجویان، علاقه مندان، اعضای هیئت علمی و دبیران کمیته دعوت می شود در این دوره شرکت نمایند.

شیوه نامه اجرایی