• تاریخ انتشار : 1401/09/15 - 14:58

سی و هشتمین آزمون کتبی دانشنامه تخصصی در دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی برگزار شد

سی و هشتمین آزمون کتبی دانشنامه تخصصی دندانپزشکی صبح روز سه شنبه مورخ 15 آذرماه سال جاری با رعایت پروتکل های بهداشتی در دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

حدود  180 داوطلب در چهارگروه جراحی دهان، فک و صورت، دندانپزشکی ترمیمی، بیماری های دهان، فک و صورت و ارتودانتیکس صبح روز سه شنبه مورخ 15 آذرماه سال جاری در دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی به رقابت پرداختند.

دکتر محمد بهناز مسئول اجرایی آزمون دانشکده و ناظران دبیرخانه آموزش دندانپزشکی بر روند اجرایی این امتحان نظارت داشتند.

همچنین دکتر مهدی کدخدازاده دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت و دکتر سورنا وهبی رئیس دانشکده از روند برگزاری آزمون بازدید کردند.

ﻧﺘﺎﯾﺞ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﻛﺘﺒﯽ (ﻗﺒﻮﻝ/ﻣﺮﺩﻭﺩ) ﺑﻌﺪ ﺍﺯﺳﺎﻋﺖ۱۲ روز ﭼﻬﺎﺭﺷﻨﺒه مورخ 16 آذرماه از ﻃﺮﯾﻖ ﺳﺎﯾﺖ ﺳﻨﺠﺶ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﭘﺰﺷﮑﯽ ﺍﻋﻼﻡ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ.

شایان ذکر است داوطلبان قبول شده در آزمون کتبی در روزهای پنجشنبه الی جمعه 17 لغایت 18 آذرماه در رشته های خود به رقابت در آزمون شفاهی می پردازند.