• تاریخ انتشار : 1401/06/22 - 13:13

فراخوان ثبت نام در مقطع کارشناسی ارشد رشته یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی

با عنایت به گسترش روزافزون طراحی و اجرای برنامه های آموزش مجازی در سراسر کشور، نیاز به حضور متخصصان یادگیری الکترونیکی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی افزایش یافته است.

در این راستا و براساس مصوبات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص توانمندسازی اعضای محترم هیئت علمی و دانشجویان استعداد درخشان مشمول آیین نامه تحصیل همزمان، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی شهیدبهشتی در نظر دارد از طریق فراخوان در رشته یادگیری الکترونیکی درعلوم پزشکی " مقطع کارشناسی ارشد مجازی دانشجو بپذیرد.

متقاضیان می توانند از طریق لینک اینترنتی در سایت دانشکده مجازی، آموزش پزشکی و مدیریت به آدرس http://sme.sbmu.ac.ir    نسبت به ثبت نام و ارسال مدارک اقدام نمایند.

• گروه خبری : 120721