• تاریخ انتشار : 1401/08/25 - 08:20

مزایده اجاره یکی از غرفه های عرضه و فروش ایمپلنت های دندانی دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی

به اطلاع میرساند دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی در نظر دارد به روال سال های گذشته یکی از غرفه های عرضه و فروش ایمپلنت های دندانی خود را که در لابی ورودی دانشکده قرار دارد به مزایده اجاره بگذارد.

لازم به ذکر است انحصار فروش ایمپلنت جهت بیماران بخش های جراحی ، پریو و پروتز دانشکده و همچنین بیماران کلینیک های وابسته (بهفر و قاضی طباطبایی) در اختیار این شرکتها خواهد بود.

لذا در صورت تمایل به همکاری با این مجموعه موارد ذیل را حداکثر تا تاریخ 1401/08/28 به مدیریت حراست دانشکده تحویل فرمائید.

تحویل پاکت شماره 1 به واحد حراست دانشکده . این پاکت لازم است حاوی اطلاعات ذیل باشد :

• مشخصات فنی ایمپلنت عرضه شده توسط آن شرکت.
  • رزومه و مشخصات شرکت.
  • گواهی انحصاری بودن محصول در صورت وجود.

تحویل پاکت شماره 2 به واحد حراست دانشکده . این پاکت لازم است حاوی اطلاعات ذیل باشد: