• تاریخ انتشار : 1402/04/31 - 09:54

مسابقه کتابخوانی “حجاب و عفاف از دیدگاه نوروبیولوژی” ویژه دانشجویان

با همت واحد زنان و خانواده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مسابقه کتابخوانی “حجاب و عفاف از دیدگاه نوروبیولوژی” به مناسبت هفته حجاب و عفاف برای عموم دانشجویان دانشگاه برگزار می گردد.

علاقمندان میتوانند pdf کتاب را از لینک زیر دریافت نمایند و پس از مطالعه فصل پنجم کتاب از طریق لینک زیر در آزمون شرکت نمایید، از بین پاسخ های صحیح، به قید قرعه به ۳ نفر جوایز ارزنده ای تقدیم می گردد، شایان ذکر است مهلت ثبت نام در این مسابقه تا ۳۱ تیرماه می باشد!

جهت دریافت کتاب و شرکت در آزمون اینجا کلیک کنید.

منبع خبر: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری