• تاریخ انتشار : 1402/06/19 - 11:35

برگزاری هشتمین کنگره بین المللی ساخت بیمارستان و مدیریت منابع و تجهیزات 19 الی 20 مهرماه 1402

هشتمین کنگره تخصصی و پنجمین کنگره بین المللی ساخت بیمارستان و مدیریت منابع و تجهیزات (Hospital Build & Facility Management) در تاریخ 19 الی 20 مهرماه 1402 به همراه جشنواره تقدیر از خیرین سلامت و پیشگامان ساخت بیمارستان و با امتیاز آموزشی در مرکز همایشهای بین المللی رازی برگزار می شود.

این کنگره به همت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، مجمع خیرین سلامت کشور و انجمن کنترل عفونت و با مشارکت و همکاری کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، سازمان برنامه و بودجه، معاونتهای وزارت بهداشت، ،دفتر مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی، دفترتوسعه منابع فیزیکی و امور عمرانی وزارت بهداشت، دفتر نظارت و اعتبار بخشی امور درمان، مرکز هماهنگی امور اقتصادی، حوزه روابط بین الملل، سازمان غذا و دارو، شرکت مادر تخصصی توسعه و تجهیز مراکز بهداشتی درمانی، سازمان مجری ساختمانها و تاسیسات عمومی و دولتی، مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی،، انجمن شرکتهای بیمارستان ساز ایران، سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران، سازمان تامین اجتماعی، سازمان اورژانس کشور، مرکزسلامت محیط و کار، جامعه مهندسان مشاور ایران، دانشگاه های علوم پزشکی و مهندسی سراسر کشور، دانشکده های معماری و شهرسازی ، مرکزتحقیقات مدیریت بیمارستانی، انجمن علمی اداره امور بیمارستانها، انجمن متخصصین تجهیزات پزشکی کشور، شرکت خانه سازی ایران، سازمان ملی استاندارد ایران و ماهنامه مهندسی بیمارستان برگزار می شود.

اطلاعات بیشتر با عضویت در کانال کنگره به آدرس  @hospitalbuildو وب سایت اختصاصی www.hospitalbuild.ir. قابل دریافت است.

• گروه خبری : رویداد