• تاریخ انتشار : 1402/09/18 - 08:27

ارتقای رتبه علمی عضو هیئت علمی گروه اندودانتیکس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

رتبه علمی دکتر نازنین زرگر عضو هیئت علمی و مدیر گروه اندودانتیکس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ارتقا پیدا کرد.

در سیصدوبیست‌و ششمین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه که با حضور دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار شد، با ارتقای دکتر نازنین زرگر به دانشیاری دانشکده دندانپزشکی موافقت شد.

دکتر نازنین زرگر عضو هیئت علمی دانشگاه با گرایش اندودانتیکس بوده و تاکنون با رتبه علمی استادیار در دانشکده دندانپزشکی فعالیت کرده است.

ارایه مقالات علمی معتبر، مدرک دکترای دندانپزشکی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مدیر گروه آموزشی اندودانتیکس و فعالیت در حوزه‌های مختلف تخصصی دندانپزشکی در کارنامه علمی وی به چشم می‌خورد.

• گروه خبری : آرشیو,معاونت آموزشی,اخبار گروه اندو