• تاریخ انتشار : 1399/03/14 - 10:25
  • بازدید : 503
  • تعداد بازدید : 127
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی

برگزاری جلسه شورای آموزشی دانشکده با حضور دبیر شورای آموزش تخصصی وزارت متبوع

جلسه شورای آموزشی با حضور دبیر شورای آموزش تخصصی وزارت متبوع ، هیئت رئیسه دانشکده ، مدیران و معاونین آموزشی گروهها ، روز سه شنبه مورخ 13 خرداد ماه سال جاری در سالن جلسات ریاست برگزار گردید .

جلسه شورای آموزشی با حضور دبیر شورای آموزش تخصصی وزارت متبوع ، هیئت رئیسه دانشکده ، مدیران و معاونین آموزشی گروهها ، روز سه شنبه مورخ 13 خرداد ماه سال جاری در سالن جلسات ریاست برگزار گردید .
دکتر بهزاد هوشمند دبیرشورای آموزش تخصصی وزارت متبوع و مدیر گروه پربودانتیکس دانشکده ، ضمن تشکر از زحمات هیات رئیسه دانشکده  در این شرایط خاص بیماری کوید 19 ، اظهار داشت : ماهیت رشته دندانپزشکی به گونه ای است که می بایست در این شرایط ، با پروتکل جهانی موجود با رفتار وشکل این ویروس، آشنا شویم و برای آن برنامه ریزی کرده و هر دانشکده با شرایط موجود خود این کار را انجام دهد و با توجه به شرایط فعلی ،  با این بیماری  بر اساس پروتکل های بهداشتی بطور منطقی کنار آمد .
ایشان دانشکده دندانپزشکی شهیدبهشتی را جزو رتبه های برتر دانست واشاره کرد : این فرصت را باید به نقطه قوت رساند و برای تحقق این هدف ، وجود زیر ساختها ی موجود ، حضور رئیس دانشکده و قرارداد دبیرخانه شورای اموزش وزارت متبوع با دانشگاه علوم پزشکی مجازی ،  شرایط محیا می باشد .
 
دکتر هوشمند در خاتمه از استاندارد سازی اموزش مجازی و طرح توانمند سازی هبات علمی با تشکیل کارگروهایی ازاساتید علاقه مند و استفاده از تجربیات انان جهت تدوین شیوه نامه اموزش مجازی در دانشکده خبرداد. 
 
 
 
دکتر محسن دالبند رئیس دانشکده نیز از زحمات گروههای آموزشی و معاونت درمان در شرایط شیوع بیماری کرونا در راستای درمان های اورژانس بیماران با همکاری اساتید و دستیاران تخصصی تشکر و قدردانی نمود و اذعان داشت : رسالت خاصی بر عهده ماست و آن ، هم تربیت و آموزش نیروهای انسانی مومن، متعهد و علمی ماهری است که علاوه بر آموزش و درمان ، در شرایط خاص وبحرانی مانند شیوع بیماری کووید 19 ،  کنار آمدن با شرایط کنونی با رعایت تمام اصول و پروتکل های بهداشتی را هم فرا بگیرند.
رئیس دانشکده خاطرنشان کرد : به گفته متخصصان فعلا امیدی برای از بین رفتن این ویروس نیست و باید با این  ویروس و شرایط فعلی زندگی کنیم و تاکنون اقداماتی که در این زمینه صورت گرفته اکثرا PPE فرد ، تهویه هوا ، رعایت وکنترل بهداشت می باشد .
دکتر دالبند شروع فعالیت آموزشی  را  بصورت تدریجی با تعداد کم بیمار ، دانشجو و سایر نیروهای انسانی توأم با اصول منطقی عنوان نمود. و گفت : خوشبختانه در دانشکده با همکاری تمام اساتید و بکارگیری هوش وتوان اعضای خانواده دندانپزشکی امیدواریم بتوانیم بر این مشکل فایق آمده واز این مرحله به حول وقوه الهی و همکاری تمامی اعضای دانشکده عبور کنیم .
وی در خاتمه بیان نمود : وظیفه خود می دانم که با  تمام نیرو و امکانات موجود در حل مشکلات و پیشبرد اهداف آموزشی ودرمانی دانشکده خدمتگزار باشم.
 
در ادامه جلسه دکتر شاهین کسرایی معاون آموزشی دانشکده با اشاره به  دستورالعمل ستاد ملی کرونا  مبنی بر ادامه فعالیت مراکز دانشگاهی از روز شنبه مورخ 17/3/99 اذعان داشت :  به تعویق افتادن برنامه های آموزشی عملی ،  راه حل مناسبی نیست  وباعث برطرف شدن مشکلات نمی شود.
معاون آموزشی با اشاره به ظرفیت فعلی خوابگاه ها با هماهنگی های انجام شده توسط معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده با معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه گفت: ظرفیت خوابگاهها به  30%  تقلیل یافته است و خوابگاههای دانشجویان  به دو بخش بالینی و غیربالینی  high risk) وlow (  و حداکثر 2 نفر در یک اتاق طبقه بندی شده است .
دکتر کسرایی افزود: معاونت آموزشی دانشکده با توجه به شرایط خاص ویروس کرونا ویروس ( کوید 19) برنامه آموزشی کلینیکی دانشجویان را بصورت منعطف ومتغییر تنظیم نموده ، مرحله به مرحله و اول  با برگزاری جلسه توجیهی آموزش حفاظت فردی – اجتماعی برای دانشجویان رشته دندانپزشکی ترم 12 قبل از ورود به بخشها با همکاری معاونت درمان شروع میکند و پس از ورود دانشجویان رشته دندانپزشکی به دانشکده وبخشها در طی دوهفته اول از شروع فعالیت آموزشی ، وضعیت بیماری در بیماران، دانشجوبان ، اساتید ودیگر اعضای دانشکده بررسی میشود ودر صورت بازخورد مناسب از وضعیت ،بخشها به فعالیت درمان  و برنامه های آموزشی خود ادامه می دهند و درصورت  مناسب نبودن شرایط ، تغییراتی در برنامه های آموزشی  دانشجویان داده خواهد  شد. 
ایشان ادامه داد : این امر با کمک وهمکاری اساتید و تمامی اعضای دانشکده در گروه های آموزشی مربوط که بعنوان الگو وراهنما  برای تمام فراگیران دانشکده می باشند محیا میشود . 
وی در پایان اذعان داشت : گروهها ضمن آموزش پروتکل های بهداشتی ، رعایت و پیشگیری ،  اصول بهداشتی و برنامه های عملی ، باید به گونه ای برنامه ریزی نمایند که احساس نگرانی و استرس فراگیران و خانواده هایشان در این شرایط بیماری به حداقل برسد ، تا دانشجویان بتوانند با آرامش خاطر به آموزش و کار عملی ادامه دهند. 
 
 
درپایان این نشست ، در خصوص موارد جاری آموزش از جمله برنامه ریزی بخش ها برای بازگشایی دانشگاه ها از روز شنبه 17/3/99 و مسائل مرتبط با دانشجویان  ، آموزش مجازی دروس و مسائل مرتبط با آموزش دستیاران تخصصی بحث وگفتگو شد.
  • گروه خبری : آرشیو,معاونت آموزشی
  • کد خبر : 92708
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب