• تاریخ انتشار : 1402/04/27 - 12:20
برگزاری نشست با اعضای کمیته نیکوکاری جامعه دندانپزشکی در دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی

نشستی با اعضای کمیته نیکوکاری جامعه دندانپزشکی در دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی برگزار گردید.

این نشست با حضور دکتر سورنا وهبی رییس دانشکده، دکتر اردشیر لفظی معاون آموزشی و خانم مرضیه امینیان مدیر درمان در راستای همفکری برای شروع همکاری دو طرفه مابین دانشکده دندانپزشکی و مراکز تحت پوشش خیریه انجمن دندانپزشکی برگزار شد.

این نشست با حضور دکتر سورنا وهبی رییس دانشکده، دکتر اردشیر لفظی معاون آموزشی و خانم مرضیه امینیان مدیر درمان در راستای همفکری برای شروع همکاری دو طرفه  مابین دانشکده دندانپزشکی و مراکز تحت پوشش خیریه انجمن دندانپزشکی برگزار شد.

دراین جلسه گفتگوهای اولیه برای تامین بیماران مورد نیاز ریکوآرمنت های کم بیمار دانشجویی و رزیدنتی از یک سو و از سوی دیگر فراخوانی برای جذب دندانپزشکان داوطلب برای فعالیت در حوزه مراکز رایگان (خیریه) تحت پوشش این انجمن صورت گرفت.

در این نشست که در روز دوشنبه مورخ ۲۶ تیرماه سالجاری برگزار شد، دکتر رضا موحدبیات رییس کمیته نیکوکاری جامعه دندانپزشکی و دکتر اردشیر غلامی رییس هیات مدیره انجمن صنفی کارفرمایی دندانپزشکی تهران و عضو کمیته نیکوکاری جامعه دندانپزشکی حضور داشتند.

• گروه خبری : آرشیو,معاونت آموزشی,مدیریت درمان