• تاریخ انتشار : 1402/08/27 - 10:47
برگزاری کارگاه های علمی، عملی دانشجویان بخش اندودانتیکس

کارگاه های نوین آموزشی به دوشیوه برخط و حضوری از تابستان امسال به همت دکتر شنتیایی راه اندازی شد

به همت دکتر شنتیایی کارگاه های نوین آموزشی با روش PBL وبه دوشیوه برخط و حضوری در حال برگزاری ست

به گفته دکتر یزدان شنتیایی عضو هیات علمی گروه اندودانتیکس دانشکده، کارگاه های نوین آموزشی به دوشیوه برخط و حضوری از تابستان امسال به همت ایشان راه اندازی شد.

این کارگاه ها در راستای افزایش سطح علمی و عملی دانشجویان ترم 8 تا 12 و با حمایت رییس دانشکده، معاون آموزشی و مدیر گروه آموزشی اندودانتیکس مورد استقبال دانشجویان قرار گرفته است .

در این کارگاه ها که به روش PBL در حال برگزاری ست، دانشجویان هر هفته بر اساس تفکیک گروهی از ساعت 20 الی 23 بصورت آنلاین و با بهره گیری از دوربین های پیشرفته در کلاس شرکت نموده و بر اساس جداول زمانبندی شده در کارگاه های حضوری بخش فانتوم بصورت عملی فعالیت می نمایند.

شایان ذکر است دانشجویان به طرح مسائل و حل مشکلات خود نیز در گروه می پردازند.

• گروه خبری : آرشیو,معاونت آموزشی,دستاوردها و افتخارات,اخبار گروه اندو