معاونت دانشجویی و فرهنگی

• تاریخ انتشار : 1402/07/25 - 10:41

آیین معارفه نو دانشجویان ورودی مهر 1402 در دانشکده دندانپزشکی برگزار شد

آیین معارفه نو دانشجویان ورودی مهر 1402 در دانشکده دندانپزشکی برگزار ش

به گزارش روابط عمومی و با همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده، آیین معارفه نو دانشجویان ورودی مهر 1402 با حضور دکتر سورنا وهبی رییس دانشکده، دکتر هادی قاسمی معاون پژوهشی، دکتر فهیمه کوشکی معاون دانشجویی و فرهنگی، آقای رضا با شعف مسئول حراست، خانم مریم بابا زاده مشاور روانشناسی، حاج آقا شمس نماینده نهاد مقام معظم رهبری، جمعی از اساتید، نو دانشجویان ورودی مهر1402 و والدین ایشان در تاریخ 24 مهر ماه در سالن آمفی تئاتر دانشکده برگزار گردید.

دکتر سورنا وهبی ضمن خوش آمد گویی و خیر مقدم به نودانشجویان، ورود ایشان را به برترین دانشکده دندانپزشکی کشور تبریک گفت و برای ایشان آرزوی موفقیت کرد.

در ادامه مراسم پس از پخش کلیپ‌ معرفی دانشکده، والدین و دانشجویان برای اتمام فرآیند ثبت نام به سالن آموزش هدایت شدند.

در پایان از نودانشجویان بهمراه والدین عکس های یادگاری گرفته شد.

• گروه خبری : آرشیو,معاونت دانشجویی