معاونت دانشجویی و فرهنگی

• تاریخ انتشار : 1402/09/05 - 07:54
معاونت دانشجویی و فرهنگی

برگزاری اولین جلسه "دانش افزایی فرهنگی" اساتید در ترم تحصیلی جدید در دانشکده دندانپزشکی

اولین جلسه "دانش افزایی فرهنگی" اساتید در ترم تحصیلی جدید در دانشکده برگزار گردید.

اولین جلسه از سلسله جلسات دانش افزایی فرهنگی اساتید با موضوع "روایت سازی غرب از جنگ غزه و واقعیت تقابل اسلام و غرب در فلسطین" با حضور دکتر روحی روز شنبه مورخ ۴ آذر در سالن IT دانشکده برگزار گردید.

در این جلسه که با حضور دکتر هادی قاسمی معاون پژوهشی، دکتر زهره آهنگری مشاور ریاست دانشکده در آموزش تخصصی و تحصیلات تکمیلی، دکتر فهیمه کوشکی معاون دانشجویی و فرهنگی و جمعی از اساتید دانشکده برگزار شد، در مورد اهمیت استراتژیک فلسطین در جهان، تاریخچه اشغال فلسطین و تحلیل مواضع سیاست بین المللی ایران نسبت به جنگ ۴۸ روزه اخیر مباحثی مطرح شد.

خاطر نشان می شود در ساعت پایانی نشست، سوالات اساتید در مورد مباحث مطرح شده توسط استاد مدعو پاسخ داده شد.
  • گروه خبری : آرشیو,معاونت دانشجویی