معاونت دانشجویی و فرهنگی

• تاریخ انتشار : 1401/04/05 - 11:35

دکتر فهیمه کوشکی به عنوان معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی منصوب شد.

با حکمی از سوی دکتر سورنا وهبی رئیس دانشکده دکتر فهیمه کوشکی به عنوان معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده دندان پزشکی منصوب شد.

متن حکم به شرح زیر است،

"همکار ارجمند سرکار خانم دکتر فهیمه کوشکی

استادیار محترم دانشکده دندانپزشکی

با سلام و احترام

با عنایت به تعهد، توانمندی و شایستگی شما، به موجب این ابلاغ به عنوان معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده منصوب می گردید. امید است با استعانت از پروردگار متعال و با تعمق و امعان نظر ویژه به بیانیه گام دوم انقلاب و با بهره گیری و جلب مشارکت اعضاء محترم هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان در راه پیشبرد اهداف فرهنگی دانشکده اقدام نمایید. توفیق روز افزون شما را از خداوند منان مسئلت می نمایم.

دکتر سورنا وهبی

رئیس دانشکده "