معاونت دانشجویی و فرهنگی

• تاریخ انتشار : 1402/02/10 - 12:28

نشست صمیمانه ریاست دانشکده با نمایندگان دانشجویان برگزار گردید.

این نشست روز یکشنبه ۱۰ اردیبهشت سالجاری با حضور دکتر سورنا وهبی رئیس دانشکده، دکتر فهیمه کوشکی معاونت دانشجویی و فرهنگی و جمعی از نمایندگان ترم های مختلف دانشجویی برگزار شد.

در این نشست، نمایندگان دانشجویان مشکلات آموزشی و دانشجویی مرتبط با ترم تحصیلی خود را با رئیس دانشکده مطرح نمودند.از جمله موارد مطروحه نمایندگان، کمبود بیمار، نسبت پایین استاد به دانشجو در برخی بخشها، نیاز به استفاده از اساتید باسابقه، کمبود برخی مواد دندانپزشکی، نیاز به افزایش ساعت کار سالن مطالعه، عدم حضور برخی اساتید در کلاسهای نظری بدون اطلاع قبلی و عدم تشکیل برخی کلاسهای علوم پایه بود.رییس دانشکده از تلاش های انجام شده برای استفاده از اساتید بازنشسته جهت انتقال تجارب، تلاش برای افزایش تعداد اعضای هیات علمی با وجود مشکلات عدیده و ..صحبت نمودند و به نمایندگان اطمینان خاطر دادند که در رفع مشکلات دانشجویان تا حد توان و اختیار دانشکده قدم بردارند.

• گروه خبری : آرشیو,معاونت دانشجویی