• تاریخ انتشار : 1402/06/21 - 12:38
فراخوان

فراخوان اجاره غرفه های عرضه و فروش قطعات ایمپلنت در دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی

به اطلاع میرساند؛ دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی در نظر دارد به روال سال های گذشته غرفه های عرضه و فروش ایمپلنت های دندانی خود را که در لابی ورودی دانشکده قرار دارد به مزایده اجاره بگذارد.

لازم به ذکر است انحصار فروش ایمپلنت جهت بیماران بخش های جراحی، پریو و پروتز دانشکده و همچنین بیماران کلینیک های وابسته (بهفر و قاضی طباطبایی) در اختیار این شرکتها خواهد بود.

علاقمندان می توانند در صورت تمایل به همکاری با این مجموعه موارد ذیل را حداکثر تا تاریخ 01/07/1402 به مدیریت حراست دانشکده تحویل فرمایند.

تحویل پاکت شماره 1 به واحد حراست دانشکده، این پاکت لازم است حاوی اطلاعات ذیل باشد:

• مشخصات فنی ایمپلنت عرضه شده توسط آن شرکت
  • رزومه و مشخصات شرکت
  • گواهی انحصاری بودن محصول در صورت وجود

تحویل پاکت شماره 2 به واحد حراست دانشکده، این پاکت لازم است حاوی اطلاعات ذیل باشد:

فرم پیوست

• گروه خبری : آرشیو,معاونت پشتیبانی