• تاریخ انتشار : 1401/06/22 - 12:37

افتخارآفرینی دانشجویان پسر دانشگاه در چهاردهمین المپیاد ورزش‌های قهرمانی

دانشجویان پسر دانشگاه با کسب سه مدال طلا، دو نقره و شش برنز در چهاردهمین المپیاد ورزش‌های قهرمانی که شهریور ماه ۱۴۰۱ در شهرکرد برگزار شد، در بین ۴۴ دانشگاه علوم پزشکی رتبه دوم را کسب کردند.

دانشجویان پسر دانشگاه در چهاردهمین المپیاد ورزش‌های قهرمانی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با کسب سه مدال طلا، دو نقره و شش برنز عنوان نایب قهرمانی را کسب کردند.

دانشجویان پسر دانشگاه با کسب سه مدال طلا، دو نقره و شش برنز در چهاردهمین المپیاد ورزش‌های قهرمانی که شهریور ماه ۱۴۰۱در شهرکرد برگزار شد، در بین ۴۴دانشگاه علوم پزشکی رتبه دوم را کسب کردند.

دانشجویان پسر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در چهاردهمین المپیاد ورزش‌های قهرمانی در رشته‌های تنیس روی میز، بدمینتون، شنا، دو ومیدانی، تکواندو، کاراته، شطرنج و تیراندازی با یکدیگر به رقابت پرداختند.

علیرضا امین زمردی دانشجوی رشته دندانپزشکی در رشته شنا موفق به کسب سه مدال طلا، یاشار خیرالله خانی دانشجوی رشته پزشکی موفق به کسب مدال نقره در رشته کاراته، محمد مولایی دانشجوی رشته پزشکی موفق به کسب مدال نقره در رشته دو و میدانی، سید محمدجواد حسینی دانشجوی رشته دندانپزشکی  موفق به کسب مدال برنز در رشته کاراته، مرتضی زمان پور دانشجوی رشته علوم تغذیه موفق به کسب مدال برنز در رشته کاراته، احسان نظری دانشجوی رشته پزشکی موفق به کسب مدال برنز انفرادی در رشته تنیس روی میز، محمدحسین مدبری دانشجوی رشته کاردمانی موفق به کسب مدال برنز در رشته دو ومیدانی، اشکان دلخواه دانشجوی رشته شنوایی سنجی موفق به کسب مدال برنز در رشته تکواندو و سید مازیار فاطمی دانشجوی رشته پرستاری موفق به کسب مدال برنز در رشته تکواندو شد.

دانشگاه‌های علوم پزشکی اصفهان، شهید بهشتی، مشهد، یزد و اراک به ترتیب رتبه‌های یکم تا پنجم این مسابقات را کسب کردند.

• گروه خبری : گروه های مطالب,آرشیو,دستاوردها و افتخارات
  • گروه خبری : 120715