• تاریخ انتشار : 1398/10/11 - 13:34

"رویداد استارت آپی توسعه سلامت امن" دیماه سالجاری برگزار می شود

"رویداد استارت آپی توسعه سلامت امن" توسط مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه و با همکاری سازمان غذا و دارو و معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و سایر نهادهای مرتبط روز یکشنبه 22 دیماه برگزار می شود.

این رویداد با توجه به اهمیت توسعه فناوری تولید محصولات مورد نیاز و استراتژیک کشور و همچنین تأکید بر توسعه و خودکفایی محصولات در حوزه سلامت بسیج جامعه پزشکی با هدف ارائه ایده ها و تقدیر از ایده های برگزیده ی بسیجی برگزار خواهد شد.

این رویداد یک روزه با حضور مقامات کشوری و لشگری، مقام عالی وزارت، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، معاونین و مدیران مرتبط ، همچنین سیاستگزاران، فناوران اساتید، دانشجویان و استارت آپی های فعال این حوزه برگزار می گردد،

علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه ی ارسال طرح، زمانهای مهم و فرمت استاندارد طرح به وب سایت WWW.tihs.ir  مراجعه و یا با شماره تلفن 66053190 تماس حاصل نمایند.

فرم 1

فرم 2