• تاریخ انتشار : 1398/09/30 - 12:44
روابط عمومی دانشکده

آشنایی دانشجویان با فعالیت کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده دندانپزشکی شهیدبهشتی

کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده دندانپزشکی یک از شاخه های کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بوده و زیر نظر معاونت پژوهشی فعالیت میکند.

به نقل از کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده هدف این مجموعه، افزایش توانمندی پژوهشی دانشجویان و تشویق و حمایت آنهاست. به همین منظور، کمیته تحقیقات دانشجویی ثبت طرح های پژوهشی دانشجویی و برگزاری کارگاه های آموزشی- پژوهشی را در برنامه خود قرار داده است. از جمله این کارگاه ها از ابتدای سال 1398، کارگاه دو روزه مبانی پژوهشدر اردیبهشت ماه (با تدریس دکتر رضا عمید، دکتر اردوان پرهیزکار، دکتر سعیدرضا معتمدیان و دکتر مرضیه دقتی پور) و کارگاه مبانی جستجو (با تدریس دکتر اردوان پرهیزکار) در آبان ماه بوده است. هم چنین، 2 کارگاه case discussionاز آذر ماه 1397 با تدریس دکتر مرتضوی ( با موضوع بیماری های دهان) و دکتر مهدی اخلاصمند (با موضوع پریودنتیکس) آغاز گردید و بدلیل استقبال زیاد دانشجویان، 7 جلسه case discussion  با موضوع بیماری های دهان و با تدریس دکتر مرتضوی بصورت سری جامع کارگاه برگزار شد.

گفتنی است برنامه ریزی و زمانبندی کارگاه ها در طول هر ترم بسته به نیازسنجی دانشجویان انجام شده و سعی میشود جلساتی با حضور دانشجویان و با محوریت علاقه و مشکلات آنها پیرامون حوزه پژوهش در طول سال تحصیلی برگزار شود.