• تاریخ انتشار : 1400/12/22 - 10:05

آیین ورود به کلینیک دانشجویان دندانپزشکی شهید بهشتی ورودی بهمن ۹۸ در دانشکده برگزار شد.

مراسم آیین ورود به کلینیک با حضور معاونت دانشجویی فرهنگی ، دکتر محمد جعفریان وبا حضور دانشجویان بهمن ۹۸ روز شنبه ۲۱اسفند برگزار شد.

به همت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی، جشن ورود به کلینیک دانشجویان ورودی بهمن 98 برگزار گردید.

مراسم آیین ورود به کلینیک با حضور معاونت دانشجویی فرهنگی دکتر زهره آهنگری، استاد درس مهارت انظباطی دکتر محمد جعفریان و با حضور دانشجویان بهمن ۹۸روز شنبه مورخ ۲۱ اسفندماه سال جاری برگزار شد.

در این مراسم معاون دانشجویی فرهنگی به توضیح آیین نامه رفتار و پوشش حرفه‌ای پرداخت و دکتر جعفریان در خصوص رفتارهای پروفیشنالیسم و مهارتهای لازم در حرفه ی دندانپزشکی مباحثی عنوان نمود.