• تاریخ انتشار : 1400/05/09 - 14:53

ارتقای رتبه علمی سه نفر از اعضای هیئت علمی دانشكده دندانپزشكي دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

با ارتقای رتبه علمی 3 تن از اعضای هیئت علمی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی موافقت شد.

در سیصدو هشتمین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه که با حضور دکتر علیرضا زالی و سایر اعضا برگزار شد، با ارتقا به استادی  دکتر محمد جعفریان، دکتر صدیقه بختیاری و ارتقا به دانشیاری دکتر محمد بهناز موافقت شد.

دکتر صدیقه بختیاری دارای مدرک دکترای تخصصی دندانپزشکی با گرایش بیماری های دندان از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.

وی در سال ۱۳۸۱عضو هیئت علمی دانشگاه شد و در حال حاضر با رتبه علمی دانشیار در حال ارایه خدمت است.

ارایه ۶۵مقاله علمی و تالیف کتاب معاینات در دندانپزشکی از جمله سوابق علمی وی است.

مدیر گروه بخش، استاد مشاور در ستاد شاهد و ایثارگرو عضو هیئت تحریریه مجله دندانپزشکی دانشکده دندانپزشکی از جمله سوابق  اجرایی وی است.

دکتر محمد جعفریان دارای مدرک دکترای دندانپزشکی، دکترای تخصصی جراحی دهان، فک و صورت و فلوشیپ جراحی پیشرفته است.

وی در سال ۱۳۷۰عضو هیئت علمی دانشگاه شد و در حال حاضر با رتبه علمی دانشیار در حال ارایه خدمت است.

از مهمترین سوابق علمی وی می توان به چاپ مقالات متعدد فارسی و لاتین، عضویت در کوریکولوم دندانپزشکی و جراحی فک و صورت اشاره کرد.

دبیری و عضویت جراحی فک و صورت، معاون آموزشی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی همدان، قائم مقامی و معاون آموزشی دانشکده دندانپزشکی، قائم مقامی و دبیری شورای آموزش دندانپزشکی تخصصی وزارت بهداشت و کارشناسی پزشکی قانونی، نظام پزشکی و هیئت مرکزی وزارت بهداشت از جمله سوابق اجرایی دکتر جعفریان است.

دکتر محمد بهناز دارای دکترای عمومی دندانپزشکی از دانشکده دندانپزشکی دانشگاه تهران و تخصص ارتودنسی از دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی است.

وی در سال ۱۳۹۳عضو هیئت علمی دانشگاه شد و در حال حاضر با رتبه علمی استادیار در حال ارایه خدمت است.

کسب رتبه دوم در دانشکده دندانپزشکی تهران، کسب رتبه سوم آزمون ورودی تخصصی، اخذ بورد تخصصی در سال ۱۳۹۰، چاپ بیش از ۴۰مقاله در مجلات مختلف و استاد نمونه دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی در چندین دوره  در کارنامه علمی دکتر بهنازبه چشم می خورد.

از مهمترین سوابق اجرایی وی می توان به سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی، مسوول EDOدانشکده دندانپزشکی، معاون آموزشی دانشکده دندانپزشکی، مسوول مجازی سازی کوریکولوم دندانپزشکی در رشته ارتودنسی، مسوول کمیته اعتبار بخشی دندانپزشکی وزارت بهداشت اشاره کرد.