• تاریخ انتشار : 1400/10/27 - 13:04

کد کاربری : کد ملی
رمز عبور: کد ملی
بارگذاری مدارک مورد نیاز

400/11/2    تاریخ  ثبت نام حضوری رشته های :
جراحی دهان و فک وصورت – رادیولوژی دهان و دندان – بیماریهای دهان – پریودانتیکس

400/11/3    تاریخ  ثبت نام حضوری رشته های :
دندانپزشکی ترمیمی – اندودانتیکس- ارتودنسی – دندانپزشکی کودکان – پروتزهای دندانی

لازم به ذکر است ثبت نام در بازه زمانی اعلام شده و ارائه اصل مدارک بارگذاری شده در سامانه الزامی است و در صورت عدم دریافت کد رهگیری که به منزله اتمام فرایند میباشد  شروع دوره شما میسر نمی باشد.

مدارك مورد نياز جهت ثبت نام:
توجه :
ارائه اصل مدارک بارگذاری شده در سامانه به دانشکده محل تحصیل الزامی میباشد.
الف.  مدارك مورد نياز پذيرفته شدگان سهميه ي آزاد:
1 . 8 قطعه عکس 43
٢. كپي تمام صفحات شناسنامه
٣. كپي پشت و روي كارت ملي
٤. اصل و كپي دانشنامه ي دندانپزشكي عمومي يا مدركي كه نشاندهنده ي فراغت از تحصيل باشد) فرم صورتجلسه دفاع از پایان نامه دوره عمومی – برگه تسویه حساب با دانشکده محل تحصیل دوره عمومی )
تبصره: پذيرفته شدگاني كه با استفاده از مقررات رتبه هاي برتر، استعدادهاي درخشان، قانون تسهيل ازدواج جوانان و ... مجاز به شركت در آزمون بوده اند بايد حداكثر تا 30/9/1400 فارغ التحصيل شده باشند.
5. فرم تسویه حساب صندوق رفاه
6. اصل و كپي كارت پايان خدمات يا معافيت دائم يا مدركي كه نشان دهنده ي وضعيت نظام وظيفه ي آقايان باشد.
7. مدرك نشاندهنده ي وضعيت طرح نيروي انساني (پایان طرح – توقف طرح – معاف از طرح)
تذكر:  پذيرفته شدگاني كه ملزم به گذراندن طرح نيروي انساني بوده اند، بايد دوره ي مذكور را تا تاریخ 30/10/1400  به پایان رسانده باشند.
7. کارنامه علمی دریافت شده از سایت سازمان سنجش
8. گواهي اشتغال به كار در حال حاضر، ويژه ي استفاده كنندگان از سهميه ي استاني (بر اساس مندرجات دفترچه ي راهنما)
9. آخرين حكم كارگزيني(ويژه ي مستخدمان وزارتخانه ها، نهادها و سازمانها)
10. کارت الکترونیک واکسیناسیون
11. فرم های شماره 1 – 2 – 3  ، فرم ثبت نام –فرم مشخصات دستیار ، فرم هیئت مرکزی گزینش دانشجو (دوصفحه)
12. فرم سند تعهد محضری (دریافت از سایت law.sbmu.ac.ir  ) تکمیل فرم بارگذاری در سامانه و تحویل اصل فرم به دفتر حقوقی دانشگاه و ارائه کپی  به دانشکده- جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 23872231 دفتر حقوقی دانشگاه – خانم جدائی تماس بگیرید.
ب. مدارك مورد نياز پذيرفته شدگان سهميه ي رزمندگان و ايثارگران:

١. تمام مدارك مورد نياز در بند الف
٢. اصل و كپي مدارك نشاندهنده ي وضعيت داوطلب جهت استفاده از سهميه ي رزمندگان و ايثارگران

ج: مدارك مورد نياز پذيرفته شدگان سهميه ي بومي (مناطق محروم) :
١. تمام مدارك مورد نياز در بند الف
٢. اصل و كپي مدارك نشاندهنده ي وضعيت بومي (بر اساس مندرجات دفترچه ي راهنما)

د. مدارك مورد نياز  پذيرفته شدگان سهميه ي مازاد استعداد درخشان:
١. تمام مدارك مورد نياز در بند الف
٢. اصل و كپي مدارك نشاندهنده ي وضعيت استعداد درخشان (بر اساس مندرجات دفترچه ي راهنما)

ه. مدارك مورد نياز پذيرفته شدگان سهميه ي نيروهاي مسلح:
١. تمام مدارك مورد نياز در بند الف
٢. اصل و كپي گواهي مربوط به كادر نيروهاي مسلح به تأييد بالاترين مقام مربوطه) ويژه ي مستخدمان نيروهاي مسلح)
تذكرات مهم:
عدم مراجعه و ثبت نام در زمان مقرر، به منزله ي انصراف بوده و هيچگونه اعتراضي در اين مورد پذيرفته نخواهد شد.

پذيرفته شدگان سهميه ي بومي (مناطق محروم)، هنگام ثبت نام موظف به سپردن تعهد محضري به دانشگاه محل تعهد هستند

فرم ثبت نام

فرم شماره1