• تاریخ انتشار : 1400/02/18 - 10:48

بازدید دکتر محمود خدادوست معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه از دانشکده دندانپزشکی

دکتر محمود خدادوست معاون توسعه و منابع دانشگاه و هیات همراه، طی بازدیدی در روز شنبه 18 اردیبهشت ماه، با همراهی دکتر محسن دالبند رئیس دانشکده از فضاهای آموزشی کلینیک شبیه سازی دانشکده دندانپزشکی شهیدبهشتی دیدن کردند.
دکتر خدادوست طی بازدید از دانشکده، در جریان هزینه کرد فضاهای آموزشی کلینیک شبیه سازی دانشکده دندانپزشکی قرار گرفت .
معاون توسعه دانشگاه ضمن تاکید بر ضرورت توسعه این بخش از زیرساخت آموزشی،  بر ادامه ارتقاء این لابراتوارهای شبیه سازی به نسل 2 و 3 تاکید نمود.
وی در ادامه این بازدید با همراهی رئیس دانشکده در جریان روند افتتاح لابراتوار پیشرفته و تمام دیجیتال پروتزهای دندانی در دانشکده توسط بخش خصوصی قرار گرفت .
همچنین نحوه ادامه کار و تعامل با پیمانکار، مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و دکتر خدادوست در همین راستا پیشنهاداتی ارائه نمود.