• تاریخ انتشار : 1401/04/15 - 12:35

با ارتقا به استادی دکتر سورنا وهبی عضو هیئت علمی دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی موافقت شد.

در سیصد و پانزدهمین جلسه هیئت ممیزه که با حضور دکتر علیرضا زالی برگزار شد، با ارتقا به استادی دکتر سورنا وهبی موافقت شد.

در سیصد و پانزدهمین جلسه هیئت ممیزه که با حضور دکتر علیرضا زالی برگزار شد، با ارتقا به استادی دکتر سورنا وهبی موافقت شد.

دکتر سورنا وهبی دارای مدرک دکترای عمومی دندانپزشکی و دکترای تخصصی پریودانتیکس از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و همچنین مدرک مهندسی بافت از دانشکده فن آوری های نوین دانشگاه تهران می باشد.

وی سال 1386 عضو هیئت علمی گروه جراحی لثه و ایمپلنت دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی شد و تاکنون با مرتبه دانشیاری در دانشگاه مشغول به خدمت بوده است.

دکتر وهبی حایز رتبه برتر کنکور، رتبه اول المپیاد دانشجویی، رتبه اول آزمون دستیاری کشور در رشته جراحی لثه و پژوهشگر برتر دانشگاه است.

در سابقه وی ریاست دانشکده دندانپزشکی، عضویت در کمیته تحقیقات، چندین جایزه بین المللی و ثبت اختراع، ۶۰مقاله داخلی و خارجی، تالیف و ترجمه کتاب، کاندیدای نهایی Goldman Prize  اروپا، سابقه دهها سخنرانی داخلی و خارجی در ایران و بیش از ۲۰کشور دنیا، داوری بسیاری از مجلات معتبر علمی بین المللی و بیش از ۱۷سال تحقیق و تدریس رشته پریودنتولوژی و متدولوژی، طراحی و اجرای دهها طرح پژوهشی و مسئولیت کارشناسی دندانپزشکی به چشم می خورد.