• تاریخ انتشار : 1399/07/22 - 08:45

برگزاری سی و ششمین آزمون دانشنامه تخصصی دندانپزشکی در دانشکده دندانپزشکی شهیدبهشتی

آزمون کتبی بورد تخصصی رشته های جراحی دهان فک و صورت ، ترمیمی ، بیماری های دهان و ارتودنسی روز دوشنبه مورخ 21 مهر ماه سال جاری با رعایت کامل شیوه نامه های بهداشتی برگزار شد.

برگزاری سی و ششمین آزمون دانشنامه تخصصی دندانپزشکی

سی و ششمین آزمون کتبی بورد تخصصی رشته های جراحی دهان فک و صورت ، ترمیمی ، بیماری های دهان و ارتودنسی روز دوشنبه مورخ 21 مهر ماه سال جاری با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی برگزار شد.

این آزمون با نظارت دکتر محسن دالبند رئیس دانشکده؛دکتر رضا تبریزی دبیر آزمون بورد و هیات همراه برگزار گردید.

دکتر قنبری منتخب وزیر بهداشت و دکتر بهزاد هوشمند دبیر شورای آموزشی و تخصصی دندانپزشکی وزارت بهداشت از روند برگزاری این آزمون بازدید کردند.

شایان ذکر است  هنگام ورود به جلسه آزمون ، غربالگری داوطلبین از طریق اندازه گیری تب  و سطح اکسیژن  خون صورت پذیرفت.