• تاریخ انتشار : 1402/04/14 - 12:16
برگزاری جشن بیعت با غدیر در دانشکده دندانپزشکی

جشن بیعت با غدیر در دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، به همت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده جشن بیعت با غدیر و ویژه برنامه های دهه امامت و ولایت با حضور اساتید، دانشجویان و کارکنان، از روز شنبه 10 الی چهارشنبه 14 تیرماه سالجاری در دانشکده برگزار شد.

اختتامیه این مراسم در روز چهارشنبه با پیاده روی رییس و معاون فرهنگی-دانشجویی دانشکده، اساتید و کارکنان از درب دانشکده تا گلزار شهدای گمنام دانشگاه و سخنرانی حاج آقا احدی برگزار شد.

این مراسم از روز شنبه با پخش کلیپ های مرتبط با جشن عید بزرگ غدیر خم همراه با پذیرایی در سالن آموزش دانشکده، مراسم پرفیض زیارت عاشورا و برنامه های مرتبط با جشن و همچنین برپایی مسابقات (مسابقه خطبه غدیر و  آثار هنری) برگزار شد.

در پایان به برندگان مسابقات و ارائه دهندگان آثار هنری جوایزی به قید قرعه اهداء گردید.

• گروه خبری : آرشیو,معاونت دانشجویی