• تاریخ انتشار : 1399/06/05 - 11:45

مرتبه علمی دکتر نرگس پناهنده عضو هیئت‌علمی دانشگاه ارتقا یافت.

در دویست و نود ونهمین جلسه هیئت ممیزه دانشگاه که با حضور دکتر علیرضا زالی رییس دانشگاه و سایر اعضا برگزار شد، مرتبه علمی دکتر نرگس پناهنده عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به دانشیاری ارتقا یافت.

دکتر نرگس پناهنده دارای مدرک دندانپزشکی عمومی از دانشگاه آزاد تهران و دندانپزشکی ترمیمی از دانشگاه شهیدبهشتی است.

وی در سال ۱۳۸۷ عضو هیئت علمی دانشگاه شد و در حال حاضر با رتبه علمی استادیار در حال فعالیت است.

از جمله سوابق علمی وی می توان به شرکت در کنگره ها و همایش های دندانپزشکی به عنوان سخنران و ۲۵ مقاله چاپ شده  در مجلات معتبر داخلی و خارجی اشاره کرد.

سرپرست تخصصی گروه ترمیمی دانشگاه جندی شاپور اهواز، سرپرست گروه ترمیمی پردیس بین الملل شهیدبهشتی، قائم مقام معاونت آموزشی دانشکده دندانپزشکی، نماینده گروه ترمیمی در آزمون های ملی، سرپرست تخصصی گروه ترمیمی دانشکده دندانپزشکی و معاون آموزشی گروه ترمیمی دانشکده دندانپزشکی از جمله سوابق اجرایی وی است.