• تاریخ انتشار : 1402/09/07 - 13:04

نشست اعضای هیات رییسه دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی

نشست اعضای هیات رییسه دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، این نشست روز سه شنبه 7 آذر ماه سال جاری با حضور دکتر سورنا وهبی رییس دانشکده، دکتر اردشیر لفظی معاون آموزشی، دکتر زهره آهنگری مشاور ریاست دانشکده در آموزش تخصصی و تحصیلات تکمیلی، دکتر هادی قاسمی معاون پژوهشی، دکتر فهیمه کوشکی معاون دانشجویی فرهنگی، مدیر درمان و مدیر امور اداری در دانشکده برگزار گردید.

در این جلسه امور و مسایل جاری مربوط به هر معاونت مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

درادامه، ضمن بازدید اعضای هیات رییسه از بخش رادیولوژی دهان، نشست مشترکی با اعضای هیات علمی این گروه صورت پذیرفت.

در این نشست صمیمانه دکتر وهبی ضمن سپاس از زحمات اعضای گروه خواستارارائه پیشنهادات و راهکار ایشان در جهت تسریع امورمربوط به رادیوگرافی مراجعین و بیان مشکلات بخش شد.

اساتید نیز ضمن بیان مسایل و مشکلات جاری در بخش، پیشنهادات و درخواست خود را صمیمانه با هیات رئیسه مطرح نمودند.

• گروه خبری : آرشیو,معاونت آموزشی