• تاریخ انتشار : 1402/04/04 - 10:13
نشست صمیمانه نمایندگان دانشجویان با ریاست دانشکده

نشست صمیمانه نمایندگان دانشجویان با ریاست دانشکده برگزار گردید.

این نشست روز شنبه 3 تیرماه سالجاری با حضور دکتر سورنا وهبی رئیس دانشکده، دکتر فهیمه کوشکی معاونت دانشجویی و فرهنگی و جمعی از نمایندگان ترم های مختلف دانشجویی برگزار شد.

در این نشست، نمایندگان دانشجویان، مشکلات آموزشی و دانشجویی مرتبط با ترم تحصیلی گذشته خود را با رییس دانشکده مطرح نمودند.

برخی موارد مطروحه از طرف نمایندگان: کمبود بیمار بخصوص بیمار درمان ریشه و تکمیل نشدن ریکوارمنت دانشجویان، پیشنهاد امکان پذیرش بیماران درمان ریشه یک کاناله و دوکاناله بصورت تریاژ در طول یک ماه آینده، نارضایتی از برخورد برخی اساتید با دانشجویان، عدم حضور برخی اساتید در کلاسهای نظری و تغییر ساعت کلاس ها در همانروز تشکیل کلاس و بدون اطلاع قبلی، موضوع غیبت در واحدهای درسی حدفاصل شروع کلاس ها تا موعد حذف و اضافه، هماهنگی برگزاری کارگاه های فوق برنامه در طول شهریورماه و... بوده است.

رییس دانشکده با اشاره به فعالیت‌های صورت گرفته، به نمایندگان اطمینان خاطر دادند که در جهت بهبود مسائل ذکر شده تلاش و مساعدت خواهد شد.

• گروه خبری : آرشیو,معاونت دانشجویی