• تاریخ انتشار : 1402/04/17 - 06:18
برگزاری نشست مشترکی با معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

نشست مشترکی با معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در دانشکده برگزار گردید.

جلسه مشترکی با حضور دکتر سهرابی معاون بهداشتی دانشگاه، دکتر سورنا وهبی رییس دانشکده، دکتر هادی قاسمی مدیر گروه و جمعی از اعضای هیات علمی گروه سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی، مدیر دفتر پرستاری و رابط آموزشی بهداشتی روز چهارشنبه مورخ ۱۴ تیرماه سالجاری در دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

هدف از تشکیل این جلسه تاکید بر همکاری بین بخشی و تهیه تفاهم‌نامه همکاری بین معاونت بهداشتی دانشگاه و دانشکده دندانپزشکی در خصوص ارتقاء سلامت دهان جمعیت تحت پوشش معاونت بهداشتی دانشگاه بود.

پس از تبادل اطلاعات مربوطه مقرر شد؛ محورهای همکاری در یک پیش نویس آماده شده و پس از تایید و امضای معاونت بهداشتی و دانشکده اجرا گردد.

• گروه خبری : آرشیو,مدیریت درمان