• تاریخ انتشار : 1398/10/14 - 08:30

پیام تسلیت به مناسبت شهادت سردار سرافراز اسلام حاج قاسم سلیمانی

عروج ملکوتی سردار پر افتخار اسلام، مجاهد راه خدا امید دل ملت های مظلوم در میدان نبرد، حاج قاسم سلیمانی را به پیشگاه حضرت ولی عصر(عج)، مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، ملت شریف ایران، جامعه دانشگاهی و نظام سلامت و همچنین بیت مکرم این سردار عزیز تبریک و تسلیت عرض می کنم.

بسم رب الشهداء والصدیقین

من الْمؤْمنين رجالٌ صدقوا ما عاهدوا اللّه عليْه فمنْهمْ منْ قضى نحْبه ومنْهمْ منْ ينْتظر وما بدّلوا تبْديلًا

امروز روح آسمانی و ذات مقدس این مرد بزرگ، فراق همرزمان و هم سنگران دیروز و امروزش را تاب نیاورد و سلوک آسمان را در پیش گرفت.

مرد محبوب ایران، لحظه های سخت نبرد تو آنگاه که بی امان بر دشمنان این ملت تاختی و لحظه های پر شکوه تو آنگاه که دست نوازش و امنیت بر چهره ملت مظلوم منطقه کشیدی؛ چون تندیس سترگ انسانیت بر سرسرای دلمان نصب و حک شده است.

به راستی که شهادت بهترین اجر و مزد سردار دل ها، حاج قاسم سلیمانی برای سال ها دفاع از حق، دفاع از حریم اهل بیت علیهم السلام و مبارزه با پلشتی ها و رذیلت های اهریمنان بود.

سردار سلیمانی، بسان باغبان دل های امت، بذر ایستادگی، امید و همدلی و عزت کاشته و ثمره این نهال و پویایی در همه اقشار و صنوف عریان و نمایان خواهد شد. جامعه علمی و دانشگاهی کشور نیز در  مسیر استقلال و آزادگی  ایستادگی و  استوار خواهد بود و با قلم و قدم و مجاهدت های روز افزون راه پر افتخار این سردار رشید اسلام را ادامه خواهد داد.

خداوند روح بزرگوار این مرد بزرگ را متعالی گرداند و به دل های ما و ملت شریف ایران و همه ملت های مظلوم منطقه برای این ضایعه و فقدان بزرگ تسکین عنایت فرماید، ان شاالله.

دکتر علیرضا زالی - رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی