• تاریخ انتشار : 1400/08/29 - 07:51

یازدهمین اردوی جهادی دندانپزشکی منتظران مصلح بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار شد

در یازدهمین اردوی جهادی دندانپزشکی منتظران مصلح بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی ، گروههای جهادی دانشجویی برای خدمت به مردم و اقشار محروم بسیج شدند.

️در این مرحله که با حضور اساتید و دانشجویان دانشکده دندانپزشکی و دانشجویان دانشکده های توانبخشی و تغذیه برگزار شد، غربالگری دندانپزشکی، بینایی سنجی، شنوایی شناسی و تغذیه‌ی ۸۰ نفر از نیازمندان منطقه دروازه غار و خزانه صورت گرفت .

در دومین مرحله از حرکت جهادی دندانپزشکی گروه منتظران مصلح(عج) بسیج دانشجویی که ۲۷ آبان و ۲۸ آبان برگزار شد، حدود ۸۰ نفر از افراد محروم منطقه دروازه غار و خزانه تحت درمان دندانپزشکی(شامل درمان ریشه، ترمیم، کشیدن، جرم‌گیری، فیشورسیلانت و معاینه ارتودنسی) قرار گرفتند.

در این برنامه که در درمانگاه بهفر برگزار شد، ۷۰ نفر از اساتید، رزیدنت‌ها، فارغ‌التحصیلان و دانشجویان دانشکده شرکت کردند.