معاونت دانشجویی و فرهنگی

• تاریخ انتشار : 1401/04/06 - 08:37

به همت مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویانو دانشکده دندان‌پزشکی سومین جلسه کارگاه آشنایی با نشانه‌ها و علائم‌های اختلالات شخصیت ویژه اساتید مشاور برگزار شد.

به همت مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان و دانشکده دندان‌پزشکی سومین جلسه کارگاه آشنایی با نشانه‌ها و علائم‌های اختلالات شخصیت ویژه اساتید مشاور روز یکشنبه 5 تیر ماه سالجاری در دانشکده دندان پزشکی برگزار شد.

این جلسه که در دفتر معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار شد توسط دکتر حسام سیف زرگر از روان‌شناسان مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار گردید دسته دوم اختلالات شخصیت، ضد اجتماعی، نمایشی، خودشیفته و مرزی‌ها مورد بررسی قرار گرفتند.

مدرس کارگاه در ارتباط اختلالات دسته دوم مطرح کرد که شاخصه اصلی این گروه از رفتارهای غیرعادی و نمایش است و افراد مبتلا به این اختلالات گرایش به نمایشی، هیجانی و دمدمی مزاج بودن دارند. شخصیت‌های ضد اجتماعی در ارتباط‌های صمیمانه محبوب‌های خطرناک هستند، آنها نسبت به افراد بی‌اعتنا و دائماً حقوق آنها را نادیده می‌گیرند.

دکتر سیف در ارتباط با علل ارجاع افراد مبتلا به اختلال شخصیت ضد اجتماعی موارد زیر را مطرح کرد:

1.       به خاطر مسمومیت‌زدایی دارویی

2.       اخذ گواهی از کار افتادگی

3.       تهیه مواد محرک یا آرام‌بخش و خواب‌آور (داروهایی که ارزش تخدیری دارند)

4.       نرفتن به زندان پس از ارتکاب جرم با ادعای بیماری روانی

در این جلسه بیان شد که افراد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی: از نظر عاطفی پرشور و بی ثباتند، ترس از طرد شدن دارند و غالب رفتارهای شما را حمل بر این می‌کنند که شما قصد ترک او را دارید، به آسانی دچار خشم و افسردگی و رفتارهای تکانشی می‌شود.برخی مواقع تهدید به خودکشی می‌کند، به طور نمایشی دست به خودکشی می زند یا به ضرب و جرح خود می پردازد.دارای احساس مزمن پوچی و بی حوصلگی است.ممکن است به صورت زبانی یا فیزیکی دست به پرخاشگری علیه شما بزند.

در ادامه نیز نشانه‌‌ها و علائم اختلال نمایشی و خودشیفته نیز بررسی شد و مقرر شد که ادامه بحث در جلسات آتی پیگیری شود.

این کارگاه آموزشی در تاریخ 5 تیر ماه از ساعت 8 لغایت 10:30 در دانشکده دندان پزشکی برگزار شد.

• گروه خبری : آرشیو,معاونت دانشجویی