فاز دوم واحد آموزش بهداشت دهان و دندان دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی افتتاح گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده فاز دوم واحد آموزش بهداشت دهان و دندان دانشکده دندانپزشکی امروز سه شنبه مورخ ۲۳خرداد ماه سالجاری با حضور دکتر سورنا وهبی رییس دانشکده، معاون دانشجویی و فرهنگی، مدیران گروه های آموزشی دندانپزشکی کودکان و ارتودانتیکس، مدیردرمان، سوپروایزر ارشد آموزش بهداشت، جمعی از اساتید و بهداشت کاران دهان و دندان افتتاح گردید.

پس از افتتاح فاز یک این واحد که در تاریخ ۲۳ اردیبهشت ماه  سالجاری در طبقه اول دانشکده آغاز به کارو تاکنون منجر به آموزش بهداشت دهان و دندان به 540 نفر از مراجعین از جمله (اطفال، بزرگسال، سالمند و...) شده، حال در راستای تفکیک گروه هدف مراجعین بخش اطفال و ارتودنسی و با همت مدیرگروه دندانپزشکی کودکان و حمایت مدیر گروه ارتودانتیکس، فضایی برای آموزش بهداشت دهان به مراجعین بخش های مذکور در طبقه سوم مورد بهره برداری قرار گرفت.

شایان ذکر است در این محل، آموزش پیشگیری از بیماریهای دهان با روش CAMBra، توسط بهداشت کاران دهان و دندان و دانشجویان دندانپزشکی، اجرایی و موازی با واحد آموزش طبقه اول دانشکده پیش خواهد رفت.

{author_name}
تصویر نویسنده :