• تاریخ انتشار : 1403/04/04 - 09:26

پوستر دانشجویان دانشکده دندانپزشکی علوم پزشکی شهید بهشتی در اولین کنگره تحقیقات بین رشته ای در دندانپزشکی، به عنوان پوستر برگزیده انتخاب شد.

پوستر باعنوان  "شماره گذاری دندانها در فتوگرافی دندانی با استفاده از هوش مصنوعی" در اولین کنگره تحقیقات بین رشته ای در دندانپزشکی که در تاریخ 30 و31 خرداد ماه توسط دانشکده دندانپزشکی البرز برگزار شد به عنوان پوستر برگزیده انتخاب گردید.

این پوستر توسط دانشجو سپهر میره بیگی، با پشتیبانی تیم دانشجویی محمد حسن نیا، محمد نحوی، زینب اکبرزاده و سارا حسینی و تحت نظارت دکتر زهرا قربانی عضو گروه سلامت دهان و دندانپزشکی اجتماعی ارائه گردید.
  • گروه خبری : آرشیو,دستاوردها و افتخارات