• تاریخ انتشار : 1394/10/13 - 11:41

کسب عنوان مقاله برتر در یازدهمین همایش سالیانه پژوهشی دانشجویان توسط یکی از دانشجویان دندانپزشکی

به گزارش روابط عمومی، مقاله یکی از دانشجویان دندانپزشکی در یازدهمین همایش سالیانه پژوهشی دانشجویان موفق به کسب عنوان مقاله برتر در مقطع دکترای حرفه ای شد .

به گزارش روابط عمومی، مقاله یکی از دانشجویان دندانپزشکی در یازدهمین همایش سالیانه پژوهشی دانشجویان موفق به کسب عنوان  مقاله برتر در مقطع دکترای حرفه ای شد .

مقاله سپنتا حسین پور دو گلسر  دانشجوی ترم 10 دندانپزشکی ، با عنوان گزارش روند ترمیم ریشه یک دندان قدامی آسیب دیده با استفاده از سمان CEMدر یازدهمین همایش سالیانه پژوهشی دانشجویان به عنوان  مقاله برتر برگزیده شد .

• گروه خبری : گروه های مطالب,آرشیو,دستاوردها و افتخارات