معاونت پژوهشی

• تاریخ انتشار : 1402/08/13 - 09:29
فراخوان

دانشجوی فناور برتر برای معرفی در بیست و چهارمین جشنواره ابوریحان بیرونی

معیار های انتخاب دانشجوی فناور برتر برای معرفی در بیست و چهارمین جشنواره ابوریحان بیرونی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال 1402

متقاضیان محترم میتوانند مدارک فعالیت فناورانه خود از تاریخ 1/7/1399 تا 31/6/1402 را با در نظر گرفتن معیار های ذیل به همراه مستندات مربوط حداکثر تا تاریخ 25/8/1402 به صورت دستی، اتوماسیون و یا ایمیل info.fanavari@sbmu.ac.ir به مدیریت امور فناوری دانشگاه ارسال نمایند.

معیار های انتخاب دانشجوی فناور برتر جشنواره ابوریحان بیرونی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال 1402

1. پروژه های فناوری اتمام یافته و در حال انجام مصوب دانشگاه/ واحد های وابسته و غیر وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
  2. قراردادهای ارتباط با صنعت: پروژهای ارتباط با صنعت بر اساس دستورالعمل اجرایی ارتباط با صنعت دانشگاه مصوب 24/10/96 شامل خدمات مشاوره ای، آموزشی، روتین آزمایشگاهی و پژوهشی فناورانه.
  3. ثبت اختراع: داخلی و خارجی (مدارک پیوست شود)
  4. تولید محصول: پروتوتایپ، دارای پروانه تولید یا تولید صنعتی (مدارک پیوست شود)
  5. فروش محصول/امتیاز/اختراع/دانش فنی: بازار داخلی یا بازار خارجی (مبلغ فروش ذکر شود).

1. وضعیت واحد فناور (در صورت تشکیل) و میزان اشتغال زایی (تعداد افراد شاغل به همراه لیست بیمه)
  • مستقر در مرکز رشد یا پارک علم و فناوری (نام مرکز رشد و یا پارک و مدارک استقرار پیوست شود).
  • دارای مجوز دانش بنیان برای شرکت یا محصول (مدارک دانش بنیان پیوست شود).
  1. تسهیلات فناورای دریافتی از منابع رسمی (مدارک، مبلغ ریالی و نوع تسهیلات تحقق یافته پیوست شود).
  2. کسب جایزه فناورانه جشنواره/ رویداد/ نمایشگاه و ... (داخلی و خارجی).
  3. آموزش مرتبط با حوزه فناوری
  4. تهیه محتوای آموزشی مرتبط با حوزه فناوری
  5. ثبت استارت آپ
  6. فعالیت در کمیته فناوری و نوآوری دانشجویی مرکز یا دانشگاه
  7. برگزاری رویدادها/ کارگاه و غیره مرتبط به حوزه فناوری در داخل از کشور

در صورت وجود هر گونه پرسش با شماره تلفن 09166689001 یا با ایمیل ذکر شده فوق با خانم دکتر محبوبه بهلولی (مسئول فناوریهای دانشجویی دانشگاه) در این مدیریت تماس حاصل نمائید.

• گروه خبری : آرشیو,معاونت پژوهشی