• تاریخ انتشار : 1398/05/14 - 11:59
  • بازدید : 922
  • تعداد بازدیدکننده : 195
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
روابط عمومی دانشکده

آیین افتتاحیه لابراتوار دیجیتال پروتزهای دندانی در دانشکده دندانپزشکی علوم پزشکی شهیدبهشتی برگزار گردید

آیین افتتاحیه لابراتوار دیجیتال پروتزهای دندانی دانشکده دندانپزشکی شهیدبهشتی روز یکشنبه 13 مردادماه سال جاری در دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی برگزار گردید.

آیین افتتاحیه لابراتوار دیجیتال پروتزهای دندانی دانشکده دندانپزشکی شهیدبهشتی روز یکشنبه 13 مردادماه سال جاری در دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی برگزار گردید.

آیین افتتاحیه لابراتوار دیجیتال پروتزهای دندانی دانشکده دندانپزشکی با حضور دکتر محمد آقاجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، دکتر ضیائی معاون آموزشی دانشگاه، دکتر زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر شاهین شادنیا قائم مقام معاونت آموزشی دانشگاه، دکتر دالبند رئیس دانشکده دندانپزشکی ، هیئت رئیسه دانشکده ، مدیران ، اساتید و مسئولین وکارکنان لابراتوار دیجیتال پروتزهای دندانی دانشکده دندانپزشکی برگزار گردید.

دکتر آقاجانی با اشاره به کاربرد تکنولوژی های نوین برای ساخت پروتزها دردنیا اظهار داشت: امروز با افتتاح این لابراتوار؛ سرمایه، دانش، مهارت و تجربه بخش خصوصی در خدمت آموزش و پژوهش بخش دانشگاهی قرار می گیرد و این وحدت، مبارک است و می تواند باعث رشد و توسعه علمی شود.

رئیس دانشگاه ضمن اشاره به جایگاه ممتاز علمی این دانشکده در حوزه دندانپزشکی کشور، این موقعیت را برای اساتید و دانشجویان این مرکز منحصر به فرد خواند و همچنین با اشاره به قدمت ۵۰ ساله ساختمان دانشکده دندانپزشکی، ایجاد پردیس شماره ۲ دندانپزشکی را در راستای توسعه خدمات آموزشی، ارایه خدمات سلامت گسترده و ایجاد ظرفیت بیشتر برای آموزش، پژوهش و درمان در حوزه دندانپزشکی را امری ضروری عنوان کرد و با اشاره به موقعیت جغرافیایی فعلی دانشکده دندانپزشکی گفت: در یک قطب جمعیتی مناسب باید پردیس مدرنی داشته باشیم تا علاوه بر ارایه خدمات درمانی، زمینه و بستر مناسبی برای آموزش دانشجویان و رشد و توسعه دانشکده فراهم شود .

دکتر آقاجانی در ادامه سخنان خود با بیان این مطلب که دندانپزشکی با تکنولوژی گره خورده است و نمی توان این رشته را مانند بسیاری از رشته های پزشکی از تکنولوژی جدا کرد گفت: بدون کمک تکنولوژی کار دندانپزشکی بسیار قدیمی و سنتی پیش خواهد رفت. به هر حال قطار تکنولوژی بسرعت در حال حرکت است و ما نیز بهتر است سوار آن شویم و جا نمانیم.

رئیس دانشگاه با اشاره به محدودیت منابع دولتی به راه اندازی این لابراتوار با مشارکت بخش خصوصی اشاره کرد و افزود: در شرایط فعلی این فرصتی است که در حوزه آموزش عالی و پزشکی و دندانپزشکی سعی کنیم بدون وابستگی به منابع دولتی و با استفاده از روشهای نوین مدیریتی، تجهیز جلب منابع و مشارکت بخش خصوصی در راستای توسعه آموزش، به روز کردن تکنولوژی و گسترش پژوهش گام برداریم.

دکتر آقاجانی با ذکر این مطلب که برای تجهیز منابع باید به دنبال منابع جدید غیر دولتی باشیم گفت: در شرایط کنونی کشور باید با استفاده از منابع غیردولتی برای توسعه حرکت کنیم و این موضوع یک فرصت مبارک است تا بال پرواز بیشتری به پژوهشگران بدهیم .

رییس دانشگاه در خاتمه سخنان خود از مشارکت همکاران بخش خصوصی در راه اندازی این لابراتوار مجهز که سرمایه و تجربه خود را در اختیار توسعه علمی کشور قرار دادند تقدیر نمود و اظهار امیدورای کرد شاهد رشد و ارتقای بیشتر این دانشکده باشیم.

دکتر محسن دالبند نیز اظهار داشت :  این لابراتور دندانسازی مجهز به پیشرفته ترین تجهیزات روز دنیا با همکاری بخش خصوصی و با اعتباری بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال در دانشکده ایجاد شده است.

ایشان ارائه کلیه خدمات لابراتواری در داخل دانشکده را از مزیت های این بخش مدرن ذکر کرد و گفت: نزدیک به ۲۷۰۰ خدمت در لابراتورهای دانشکده انجام می شد که تنها ۵۵۰ خدمت در داخل دانشکده صورت می گرفت و مابقی به خارج از دانشکده ارسال می شد که با راه اندازی این مرکز ضمن انجام این خدمات در داخل دانشکده حتی به متخصصان دندانپزشکی خارج از دانشکده نیز می توان ارایه خدمت کرد.

به گفته دکتر دالبند این پروژه علاوه بر رفع مشکلات باعث افزایش خدمت رسانی به بیماران، ارتقای کیفیت درمان، افزایش رضایت بیماران و اساتید و فراهم کردن بستر مناسبی برای کارهای تحقیقاتی خواهد شد.

در بخش دیگری از مراسم دکتر ابولقاسم محمدی مدیرگروه پروتزهای دندانی دانشکده دندانپزشکی با اشاره به فعالیت این گروه با حضور ۱۸ عضو هیات علمی و دو عضو هیات علمی نیز در آموزشکده پروتز به بیان توضیحاتی پرداخت.

به گفته وی ۵۰ درصد درمانهایی که در بخش پروتز صورت می گیرد باید در لابراتوار انجام شود و ورود تکنولوژیهای جدید دیجیتال در این راستا بسیار کمک کننده است. همچنین راه اندازی این لابراتوار باعث شد بسیاری از مراحل کاری ساخت پروتزهای بیمار تسهیل شده و در داخل دانشکده انجام شود

وی افزود: حضور این تجهیزات در دانشکده می تواند کارهای بهتر، دقیقتر و سریع تری را برای درمان بیماران انجام دهیم و بستر مناسبی نیز برای پژوهش فراهم شده است.

وی در ادامه به ساخت پروتزهای مگزوفشیال (گوش، بینی، چشم ) در این مرکز با استفاده از تکنولوژیهای جدید و پرینت سه بعدی و ... اشاره کرد که به بیماران کمک بیشتری خواهد کرد.

در ادامه بهزاد صاحبکار مدیرعامل لابراتوار طوس دندان ضمن تشکر از رهنمودهای ریاست دانشگاه و حمایت و اعتماد رئیس دانشکده و دکتررضا افتخارآشتیانی رئیس آموزشکده پروتزهای دندانی و مدیر پروژه ، به معرفی سوابق شغلی و تعداد شعبات این لابراتوار در سطح کشور و همچنین خدمات قابل ارائه در لابراتوار طوس دندان پرداخت.

در خاتمه این مراسم دکتر آقاجانی و هیأت همراه ضمن افتتاح رسمی لابراتوار دیجیتال پروتزهای دهان و فک و صورت دانشکده دندانپزشکی از بخشهای مختلف این لابراتوار نظیر دستگاههای کدکم دیجیتال، دستگاه پرینتر آلتی میکر، دستگاه اسکن بادی، انواع اسکنرهای لیزری ،بخش ایمپلنت و دستگاه سرویور اباتمنت ایمپلنت ( که برای اولین بار در دانشکده راه اندازی شده ) وسایر بخش ها بازدید کردند.

           

  • گروه خبری : آرشیو
  • گروه خبری : 81351
کلمات کلیدی
×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب